Andreas Pereira ambitieus: "Ik ben er dichtbij: speelminuten zullen komen"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 3 reacties
Andreas Pereira ambitieus: "Ik ben er dichtbij: speelminuten zullen komen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hij klopte al enkele keren op de deur van het eerste elftal, maar voorlopig is het nog even wachten tot Louis van Gaal die opendoet. Maar Andreas Pereira, het Braziliaanse talent met Belgische roots, wil het écht maken bij Manchester United.

Bij de Engelse recordkampioen zijn de plaatsjes duur, vraag dat maar aan Adnan Januzaj. Maar toch hoopt Pereira zich vroeg of laat te tonen bij United. “Ik zat dit seizoen nog maar één keer op de bank tegen Tottenham. Maar ik voel dat ik er dichtbij ben”, klinkt het in Sport/Voetbalmagazine.

"Van Gaal wilde spelersgroep bij elkaar houden en rekende mij daar bij"

“Als ik hard blijf trainen, zal ik wel speelminuten krijgen. Mocht de club het te vroeg vinden voor mij, dan zouden ze mij wel uitgeleend hebben. Maar daar is nooit over gesproken.”

“Van Gaal heeft duidelijk gemaakt dat hij zijn spelersgroep bij elkaar wilde houden en daar rekende hij mij ook bij. Ik zal dus gewoon moeten vechten voor een plaats en speelminuten.”

"Mij maakt het niet uit of Rooney aan de bal is of een andere speler"

Zich wegstoppen zal de 19-jarige middenvelder niet gauw doen. “Ik wil altijd de bal hebben. Mij maakt het niet uit of Rooney aan de bal is of een andere speler.”

“Je moet ontzag hebben voor de dragende spelers van de ploeg, maar hoe dwing je het best respect af van je ploegmaats? Door je te laten gelden. Daarom heb ik geen schrik om de bal op te eisen. Als je je wegsteekt, dan zet je jezelf buitenspel", besluit het jonge talent.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties