Vrouwen Anderlecht blikken vooruit op clash met Lierse: "Willen onze voet ertussen steken"

Vanavond topper in de Super League tussen Lierse en Anderlecht

Vrouwen Anderlecht blikken vooruit op clash met Lierse: "Willen onze voet ertussen steken"
Foto: © SC

6 op 6. Dat is de erg knappe balans van Anderlecht na twee speeldagen in de Super League. Op speeldag 3 staat vanavond de altijd lastige uitwedstrijd naar Lierse op het programma. "Dan gaan we weten of we echt kunnen meespelen bovenin", weet Lola Wajnblum.

Door Aernout Van Lindt

Standard en Lierse werden vooraf getipt als de twee topfavorieten voor de titel. Zij speelden vorige week tegen elkaar gelijk, waardoor outsiders Gent en Anderlecht voorlopig met het maximum van de punten op kop staan.

"Tegen OHL speelden we een goede wedstrijd, tegen Genk een slechte eerste en betere tweede helft. We zullen tegen Lierse alvast met ons beste voetbal moeten komen", aldus Wajnblum.

Tweestrijd of driestrijd

"We zullen er van minuut 1 moeten staan. We hebben een sterk team dat in de breedte goed is. Er is veel goede jeugd, je voelt dat er een erg sterke kern aanwezig is. Nu is het aan ons om te kijken hoever we staan."

Lierse is de eerste echt graadmeter: "Dan gaan we weten of het dit seizoen een tweestrijd tussen Lierse en Standard wordt of dat we onze voet ertussen kunnen steken. We zijn er in ieder geval klaar voor, al weten we ook wie de favorieten zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties