GROEP A: Ronaldo ontbindt zijn duivels tegen Shakhtar

Manuel Gonzalez
| 2 reacties

In groep A gaan Real Madrid en PSG aan de leiding. Real had het in de eerste helft nog moeilijk, maar in de tweede ontbond Cristiano Ronaldo zijn duivels en scoorde een hattrick. Zlatan Ibrahimovic haalde het dan weer van zijn landgenoten met 2-0.

Real Madrid- Shakhtar: 4-0

Real had het moeilijke met de stugge Oekraïners, maar de Koninklijke kon toch de rust induiken met een voorsprong. Daarvoor had het wel een serieuze blunder nodig van de bezoekende doelman. Die liet de bal glippen en met Benzema in de buurt is zoiets dodelijk: 1-0.

In de tweede helft was het snel gedaan met spelen. Cristiano Ronaldo mocht twee keer aanleggen vanop elf meter na twee (de eerste echt wel lachwekkend, want de bal ging op de rug van de verdediger in plaats van tegen zijn hand) fouten in de zestien en daar stond de 3-0 op het bord.

En geen twee zonder drie is het motto van Ronaldo en dus werd het nog 4-0. Weeral een hattrick dus voor de wereldster.

PSG-Malmo: 2-0

Malmö leek een heel moeilijk avondje tegemoet tegaan toen Angel Di Maria al na vier minuten de score had geopend met een leuk doelpunt. Toch konden de Zweden de rust halen met slechts één doelpunt verschil.

Maar hun landgenoot had zich nog niet geroerd. Dat veranderde in de tweede helft toen hij Cavani de 2-0 aanbood en daarmee het duel besliste.