Ja, Hamme kan bevestigen: fantastische 9 op 9 voor ARB!

ARB Hamme is ook na drie speeldagen nog steeds ongeslagen. Nadat titelfavoriet Thulin op speeldag 1 puntenloos huiswaarts werd gestuurd, gingen ondertussen ook Brussels en Bergen voor de bijl.

Na een verrassende 8-6 thuis tegen Thulin en een 3-7 in en tegen Brussels was het tijd om te blijven bevestigen voor ARB Hamme. Dat wilde het thuis doen tegen Flamingo Mons.

Hamme kwam 0-2 op achterstand, maar bij de rust was alles al te herdoen via Soufian El Fakiri en Mirko Gajanovic. Na de koffie stond er geen maat meer op de thuisploeg.

Hoge druk en snelle combinaties duwen Mons achteruit op de eigen cirkel. Ondanks de vele kansen is het toch wachten tot de 12e minuut op de 3-2. Daarna ging het sneller, einduitslag 6-2. En zo 9 op 9 voor ARB Hamme, en dat voor meer dan 200 supporters.

Volgende week speelt ARB Hamme opnieuw thuis. We ontvangen Futsal Jette in Sporthal Meulenbroek, met aftrap om 21u05. Supporters op post!