Reactie Hairemans spreekt over thuiskomen op geliefde Bosuil

Hairemans spreekt over thuiskomen op geliefde Bosuil
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Antwerp speelde een wedstrijd met twee gezichten. Voor de koffie te traag en niet goed in de opbouw, na de rust dominant en sterk. Meer op power, en dat rendeerde. Dat beseft ook Geoffry Hairemans.

Door Dirk Pieters

"Op basis van de tweede helft mogen we spreken van een verdiende overwinning. De eerste helft was vrij zwak van onze kant en we kregen amper een kans bij elkaar gespeeld. De tweede helft was een stuk beter en uiteindelijk hebben we zo terecht de drie punten gepakt." 

Hairemans zelf mocht opnieuw in de basis starten, ondanks zware concurrentie op het middenveld (Dufer, Limbombe, Di Lallo, Dequevy, ....) en is daar blij mee: "De coach heeft me veel vertrouwen gegeven van dag één dat ik hier aankwam. Het doet zeker veel deugd om direct in de ploeg te staan. Nu is het aan mij om vol te houden."

Altijd Antwerpsupporter geweest -

Geoffry Hairemans

En het Bosuilgevoel, hoe zit het daar mee Geoffry? "Terug hier spelen is zeker thuiskomen. Ik voel mij hier echt goed. Ik ben ook altijd Antwerpsupporter geweest en dat maakt het nog mooier om hier dan terug te mogen spelen."

"Ik heb het geprobeerd over de grens en dat was natuurlijk niet zo een succesverhaal. Zoiets kan je nooit voorspellen, maar ik ben blij hier terug te zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties