De blauw-zwarte lappenmand raakt leeg: "Maar ik kan toch niet iedereen opstellen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 20 reacties
De blauw-zwarte lappenmand raakt leeg: "Maar ik kan toch niet iedereen opstellen"
Foto: © Photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge liet de voorbije weken al een pak punten liggen. Vooral op verplaatsing weten de troepen van Michel Preud'homme niet altijd wat te doen. Maar het sterkste blauw-zwart is stilaan op komst. Al probeert de Luikenaar de druk af te houden.

Cédric De Volder in Brugge

Thomas Meunier is helemaal terug, Hans Vanaken heeft zijn draai gevonden, Felipe Gedoz traint opnieuw met de groep, op de terugkeer van Lior Refaelov plakt nu ook een datum (half oktober, nvdr.),...

We willen maar zeggen: we zagen dit seizoen nog niet het sterkste blauw-zwart op het terrein. De toekomst oogt dus rooskleurig voor Michel Preud'homme en de zijnen. 

Het is natuurlijk wel een opsteker voor de drukke weken

Michel Preud'homme

"Ach", haalt de coach de schouders op als we stellen dat de competitie stilaan echt kan beginnen. "Ik kan die jongens toch niet allemaal tegelijkertijd opstellen. Al is het natuurlijk wel een opsteker voor de drukke weken."

Overvolle lappenmand, buslading nieuwelingen

De overvolle lappenmand was natuurlijk één reden voor de mindere prestaties, de buslading nieuwelingen is er ook eentje. "De jongens met automatismen waren geblesseerd, hé. Iedereen moest zichzelf aanpassen. Maar ook dat is stilaan in orde."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties