Vanhaezebrouck probeert frustratie over vertraging te verbergen: "Ik heb het zelf niet geregeld, dus ik kan niet kwaad zijn"

Vanhaezebrouck probeert frustratie over vertraging te verbergen: "Ik heb het zelf niet geregeld, dus ik kan niet kwaad zijn"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hein Vanhaezebrouck heeft graag de controle over alles wat er gebeurt rond de A-ploeg van AA Gent, dat is een publiek geheim. De oefenmeester was dan ook duidelijk 'not amused' met de vertraging, al hield hij zich voorbeeldig in.

Sander De Graeve in Sint-Petersburg

De Gentenaars liepen zo'n drie uur vertraging op en dat stuurde de planning aardig in de war. "We gaan nu heel snel trainen, na een hele late lunch. Het is allemaal aan een sneller tempo, maar dat is nu eenmaal zo", aldus de Gentse coach.

De vertraging zat hem hoog: "We willen alles optimaal krijgen, maar vandaag was dat niet het geval. Ach, we gaan er niet te lang over doorgaan. Normaal hadden de spelers vanmiddag moeten slapen, maar het zal eens zonder middagrust moeten."

We gaan nagaan wat er mis liep

"We hebben ook heel wat spelers mee die geschorst zijn of niet op de lijst staan. Die gingen vanmiddag normaal gezien trainen, maar dat gaat niet door." Of het morgen effect zal hebben, daar is Vanhaezebrouck niet van overtuigd.

"Het zal geen enkel effect hebben op morgen. Als we een goeie nachtrust hebben, zullen we ons goed kunnen voorbereiden." Wat de tussenlanding precies veroorzaakte, wist ook Vanhaezebrouck niet helemaal.

"We gaan het moeten nagaan, normaal gezien gingen we rechtstreeks vliegen, maar nu hebben we tijd verloren aan de grond in Vilnius. Ik zou heel kwaad zijn, mocht ik alles geregeld hebben, maar ik heb het niet geregeld, dus kan ik niet kwaad zijn", sloot de coach af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties