Wat is er toch aan de hand met Romelu Lukaku?

Timothy Collard
Timothy Collard
| 12 reacties
Wat is er toch aan de hand met Romelu Lukaku?
Foto: © Photonews

Christian Benteke ligt momenteel in de lappenmand en is bovendien hoogst onzeker voor de aankomende wedstrijden met de Rode Duivels. Romelu Lukaku is de eerste in de pikorde om de spits van Liverpool te vervangen, maar het gaat de laatste tijd niet zo goed met ‘Big Rom’.

De spits van Everton staat namelijk al 384 minuten droog in de Premier League. Lukaku, eerste spits bij The Toffees geniet heel wat vertrouwen van coach Roberto Martinez en verscheen in alle zes wedstrijden dit seizoen aan de aftrap.

Maar goals scoren… Neen, dat wil dit seizoen nog niet echt lukken. Half augustus scoorde onze landgenoot er nog twee tegen Southampton en leek hij vertrokken, maar niets was minder waar… Sinds die twee goals staat Lukaku al vier wedstrijden droog.

Everton wint weinig, scoort weinig en draait niet echt

Toegegeven, die vier wedstrijden waren allesbehalve makkelijk. Everton nam het op tegen Manchester City, Tottenham, Chelsea en Swansea. Tegen Chelsea scoorde Naismith een hattrick, terwijl in de overige drie wedstrijden gewoon niemand tot scoren kwam bij The Toffees.

En daar heb je meteen het grootste probleem van Lukaku. Zijn ploeg draait voorlopig nog niet zoals het moet en daar is de Rode Duivel misschien wel het grootste slachtoffer van. Everton scoorde nog maar acht doelpunten in de Premier League dit seizoen en kon nog maar twee van zijn zes wedstrijden winnen.

Maandagavond krijgt Lukaku al meteen een kans om zijn neus voor doelpunten te tonen, op bezoek bij zijn ex-ploeg West Bromwich Albion. (TC)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties