Reactie Defour hint naar doellijntechnologie: "Dat ze andere middelen zoeken"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 12 reacties
Defour hint naar doellijntechnologie: "Dat ze andere middelen zoeken"
Foto: © photonews

Anderlecht staat met 1 op 6 laatste in zijn groep in de Europa League. Het veld lag slecht en de scheidsrechter maakte enkele dubieuze beslissingen, maar Steven Defour wilde geen excuses zoeken. "We moeten scoren om iets te rapen."

"Het veld mag geen excuus zijn. Zij vonden in de eerste helft beter de ruimte en wij raakten er niet uit. We hadden een man minder op het middenveld en we liepen van de ene kant naar de andere, omdat onze verdediging ook te laag speelde", aldus een eerlijke Defour.

"Maar in de tweede helft hebben we wel kansen gehad. De bal van Imoh Ezekiel was volgens mij over de lijn, dat zijn fouten die meetellen. Dat de grensrechter dat niet ziet? Dan moeten ze andere middelen zoeken", hintte hij naar doellijntechnologie of videobeelden.

"Maar als je niet kan scoren, dan kan je ook niet winnen. We deden na de pauze alles wat je moet doen en we kregen zelfs grote kansen, maar we moeten het ook afwerken. We moeten ons optrekken aan onze tweede helft qua voetbal, en nu werken aan efficiëntie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties