Del Bosque spreekt zich uit over gedrag Costa en houdt hem uit selectie

Caroline Tonnelier
| 2 reacties
Del Bosque spreekt zich uit over gedrag Costa en houdt hem uit selectie
Foto: © SC

In Engeland is heel wat te doen over het gedrag van Diego Costa. In de wedstrijd tegen Arsenal maakte hij het te bont en dat leverde hem een schorsing op. De Spaanse bondscoach sprak zich eveneens uit over het gedrag van de aanvaller.

"Het was niet mooi, natuurlijk stond het mij niet aan", aldus Vicente Del Bosque. Diego Costa is er niet bij in de Spaanse selectie voor de wedstrijden tegen Luxemburg en Oekraïne. Dat heeft dan weer te maken met een andere schorsing, waardoor hij sowieso de eerste wedstrijd miste.

Daarom kiest Del Bosque dus voor andere spitsen, waaronder Morata. "Ik wil hem zien spelen, vorige keer kon hij er niet bij zijn", klinkt het. Celta-speler Nolito, momenteel een van de sensaties in La Liga, is een van de opvallende nieuwkomers. "Hij houdt het veld breed en kan ons dingen bijbrengen die anderen niet kunnen, daarom is hij erbij."

De volledige selectie: 

Casillas, De Gea, Rico; Carvajal, Piqué, Ramos, Alba, Juanfran, Barta, Iñigo Martínez, Azpilicueta, Busquets, Bruno, Cesc, Isco, Cazorla, Mata, Thiago, Morata, Pedro, Silva, Nolito en Alcácer

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties