KV Mechelen spreekt zich uit over de situatie van Jankovic

Timothy Collard
Timothy Collard
| 2 reacties
KV Mechelen spreekt zich uit over de situatie van Jankovic
Foto: © Photonews

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

KV Mechelen kende niet bepaald een vlekkeloze start van het seizoen, maar Achter de Kazerne slaan ze nog niet in paniek. “Er zijn nog geen negatieve geluiden vanuit de kleedkamer”, klinkt het bij technisch directeur Olivier Renard.

"We hebben een heel goeie coach en KV Mechelen heeft niet de gewoonte om te panikeren als de resultaten niet meteen volgen", vertelt Renard in Sport/Voetbalmagazine.

Renard maakt zich duidelijk nog geen zorgen. "Je moet pas ingrijpen als er uit de kleedkamer negatieve geluiden komen, maar daar is bij ons geen sprake van. Er zijn trainers die hun spelers vier uur per dag op het veld houden en dan zeggen ze dat die goed werken. Jankovic is niet zo'n coach, maar je ziet dat onder hem iedereen vooruitgang boekt.”

“En dat is belangrijk voor ons. Als je trainer 90 tot 95 procent van de spelers achter zich heeft, wil dat zeggen dat het een goeie is! Dat is heel belangrijk omdat de sfeer in de kleedkamer gecreëerd wordt door zij die niet spelen. De basisspelers zijn sowieso positief, maar van die tweede groep zijn er meer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties