Mannaert geeft Vanaken krediet: "Vergelijkbaar met Ceulemans"

Mannaert geeft Vanaken krediet: "Vergelijkbaar met Ceulemans"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Vincent Mannaert heeft wel nog enkele problemen op te lossen bij Club Brugge. Zo rendeert zijn zomertransfer Hans Vanaken nog niet zoals het moet, maar meer zorgen maakt de CEO van Club zich over Victor Vazquez.

"Van Hans mag je niet verwachten dat hij in zijn eerste seizoen alles naar zich toetrekt", zegt hij in Sport/Voetbal Magazine. "Ik zie wat gelijkenissen met Jan Ceulemans, wiens eerste jaar in Brugge ook moeilijk was."

"Ongeveer dezelfde leeftijd, allebei geen tafelspringers en verbaal niet zo sterk aanwezig in een kleedkamer. Maar ik zie momenten bij Hans die echt goed zijn."

Door goed te spelen een transfer afdwingen? Dat was bij Victor nog niet aan de orde

Vincent Mannaert

Maar zijn Spaanse draaischijf, daar had hij toch meer professionalisme van verwacht. "Ik heb hem nog geen signalen gezien dat hij hetzelfde wil brengen van vorig seizoen. Hij is ontgoocheld over het missen van een transfer. Hij verwachtte niet nog blij Club Brugge te zitten."

"Normaal zou een speler die aan de voorbereiding begint anders moeten denken. Met name door goed te spelen tot en met het einde van de zomermercato alsnog een transfer afdwingen. Maar dat was in Victor zijn geval niet aan de orde", aldus Mannaert.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties