Vanhaezebrouck over de ex-Gentenaars bij RMP: "Het had geen zin om Hubert erbij te halen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties
Vanhaezebrouck over de ex-Gentenaars bij RMP: "Het had geen zin om Hubert erbij te halen"
Foto: © photonews

David Hubert en Mustapha Oussalah kijken morgenavond hun ex-club in de ogen in Moeskroen. Gent-coach Hein Vanhaezebrouck heeft veel respect voor zijn ex-spelers.

Sander De Graeve in Gent

Nu ja, ex-speler, het is een term die voor Hubert niet echt opgaat. Onder Vanhaezebrouck kwam hij niet bij de A-kern. "Het had geen zin om Hubert erbij te halen. We hadden al een sterk middenveld en daar kwam Kums dan nog bij", aldus Vanhaezebrouck.

"Hubert is ook niet iemand die het er makkelijk mee zou hebben om ernaast te vallen. Hij won al een titel bij Genk, hé. Het zou niet goed geweest zijn voor hem én de groep, moest ik hem bij de A-kern gehaald hebben."

De middenvelder moest lang wachten op een transfer, maar uiteindelijk kwam Moeskroen op de proppen. "Toen ik Hubert zag spelen tegen Ujpest, kon ik niet geloven dat niemand hém erbij wou."

"Hij is misschien geen speler voor de top in België, maar heeft altíjd zijn plaats in Eerste Klasse. Ik ben echt blij dat hij een oplossing vond, hetzelfde geldt voor Oussalah. En het werkt, hé. Moeskroen is veel weerbaarder sinds zij kwamen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties