Dubbel jammer: "Trezeguet stond dicht bij een basisplaats"

Dubbel jammer: "Trezeguet stond dicht bij een basisplaats"
Foto: © Photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Mahmoud 'Trezeguet' Hassan heeft nog niet veel plezier beleefd aan zijn transfer naar Anderlecht. Nochtans was de Eygptenaar goed bezig bij paars-wit. Besnik Hasi dacht er zelfs aan hem eens een basisplaats te gunnen.

Hassan kwam in Anderlecht aan met een complexe schouderblessure. "Hij wou direct meetrainen, tot we hem vroegen om zijn arm op te heffen", zei Besnik Hasi vandaag. "Onderzoek wees uit dat er kleine breukjes in zijn schouder zitten. Dat komt omdat zijn schouder al eerder uit de kom was gegaan."

Hasi vond het ook jammer voor de Egyptische aanvaller. "Het is altijd wel iets geweest sinds hij hier is. We hopen hem in januari te kunnen recupereren. Tot nu toe was het moment er niet om hem te brengen, maar hij stond dicht bij een basisplaats", aldus Hasi. "In januari, als hij klaar is, zal hij zeker speeltijd krijgen."

Anderlecht huurt Trezeguet tot het einde van het seizoen en moet dan beslissen of het de aankoopoptie zal lichten. "Het is duidelijk dat hij kwaliteiten heeft, dat liet hij al zien op training en bij de beloften."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties