Strijd om Gouden Schoen is nog niet beslist

Strijd om Gouden Schoen is nog niet beslist
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In het voetbal kan het soms vreemd gaan. Enkele goede wedstrijden in de Champions League en vorm tentoonspreiden in de maanden oktober en november kan een doorslaggevende rol spelen in de strijd om de Gouden Schoen. Ook nu zagen we al flink wat tweets passeren over Sven Kums, maar ...

Sven Kums speelde de pannen van het dak tegen Lyon en Zenit en zorgde met een hattrick tegen Club Brugge voor drie belangrijke punten voor de Buffalo's. 

En dus wordt zijn naam al luidop gefluisterd door diverse analisten: "Geef de Gouden Schoen gewoon aan Sven Kums, klaar." Maar de strijd is volgens ons allerminst gestreden.

Depoitre! Sels!

Temeer er nog enkele spelers van AA Gent op erg hoog niveau acteren in 2015. Matz Sels en Laurent Depoitre hebben zich zelfs globaal genomen in het voorbije jaar consistenter getoond.

Velen lijken namelijk al vergeten dat Sven Kums er in het begin van het jaar een behoorlijke tijd niet bij was. Toen moesten Depoitre, Milicevic, Sels en co de boel rechthouden. En dit seizoen was het lange tijd enkel Depoitre én penalty's dat werden gescoord. Om maar te zeggen: er is nog veel mogelijk.

Wie is uw favoriet voor de Gouden Schoen?

2%
16%
58%
23%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties