Ryan baalt: "Terugwedstrijd in Gent halen wordt ook nipt"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Ryan baalt: "Terugwedstrijd in Gent halen wordt ook nipt"
Foto: © photonews

Mathew Ryan gaf bij de loting voor de Champions League nog aan dat hij een "eitje te pellen had met AA Gent." Ryan zal zijn ploegmaats uiteindelijk op de tribune moeten aanmoedigen, het ziet ernaar uit dat hij ook de terugmatch mist.

Sander De Graeve in Valencia

De blessure kon moeilijk op een slechter moment komen. Ryan moest zich tijdens de afwezigheid van Diego Alves zien te bewijzen bij Valencia. "Ik heb pech gehad, maar that’s life, hé. Het is knap frustrerend hoe het tot nu toe gegaan is dit seizoen."

Gent was de grootste rivaal tijdens mijn tijd bij Club

"Ik geloof rotsvast dat alles met een reden gebeurt en intussen doe ik alles om zo snel en zo sterk mogelijk terug te keren." Dat hij de wedstrijd tegen Gent moet missen, is dubbel jammer. “Gent was speciaal geweest, ja. Het waren de vorige twee seizoenen onze grootste rivalen."

"Het had mooi geweest had ik erbij kunnen zijn om hen te verslaan. Of ik de terugmatch (op vier november, nvdr.) haal? Het zal heel nipt zijn, normaal gezien ben ik nog een tweetal weken buiten strijd. Het wordt dus afwachten voor de Aussie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties