Reactie Vanaken geconfronteerd met iets nieuws: "Ik was altijd zeker van mijn plaats"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Vanaken geconfronteerd met iets nieuws: "Ik was altijd zeker van mijn plaats"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor Hans Vanaken was de match tegen Warschau de ideale gelegenheid om zich terug in de gratie te spelen bij Michel Preud'homme. In de eerste helft liet Vanaken zich opmerken met een aantal bijzonder leuke diepteballen op maat.

Johan Walckiers in Warschau

Vanaken zakte in de tweede helft wat weg, maar kon toch tevreden terugblikken. "Ik vind zelf dat ik een goeie match speelde, ik zat met vertrouwen in de wedstrijd", aldus de aanvallende middenvelder. "Ik gaf een aantal goeie passes die wel werden afgevlagd. Waren ze allemaal buitenspel?"

"Die op Vossen niet? Tja, dat zijn millimeterbeslissingen die de ref moet nemen. Daar kan je weinig op zeggen. Voor de rest heb ik veel werk verzet. Het is voor mij een aanpassing om niet elke match te spelen, maar ik leer daaruit."

Ik moet leren invallen

Vanaken speelde bij Lokeren quasi alles. "Ik denk dat ik de laatste vijf jaar vier keer ingevallen ben. Dat is ook nieuw voor mij, iets wat ik moet leren. Ook vechten voor mijn plaats moet ik leren. Ik was altijd zeker van te spelen. Enkel als je in topvorm bent, maak je dan het verschil. Of die topvorm er al is? Nee, nog niet", bekende Vanaken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties