Reactie Zo reageerde Köteles in de kleedkamer na zijn blunder

Robby Morren
Robby Morren
| 8 reacties
Zo reageerde Köteles in de kleedkamer na zijn blunder
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Laszlo Köteles baalde als een stekker na de zware nederlaag tegen Moeskroen. De Genkse doelman ging in de fout bij de eerste goal voelde zich werkelijk rotslecht.

Robby Morren in Genk

Minuut 23: Marquet trapt een houdbare bal van ver op doel, Köteles kan het leer niet vasthouden en werkt slecht weg waardoor de 0-1 een makkie is voor Marreco. 

"Ik kan er geen uitleg aan geven. Het was een gemakkelijke bal, ik had die altijd moeten pakken. Punt uit. Als ik die bal had gepakt, had het misschien een heel ander verhaal geweest." 

Dat hij in de fout ging enkele dagen nadat hij zijn contract bij Racing Genk verlengde, maakt het voor de Hongaar extra zuur. Maar het lag niet enkel aan de blunder van de doelman, heel Genk presteerde ondermaats.

Zo'n fout heb ik de laatste jaren niet meer gemaakt

Laszlo Köteles

"Als je verliest en je gaat zelf in de fout, is dat heel erg. Ik heb de laatste 2 of 3 jaar zo'n fout niet meer gemaakt. Ik voel me echt slecht", vertelt Köteles met het hoofd wat naar beneden gebogen.

"Ik heb me na de wedstrijd in de kleedkamer verontschuldigd bij mijn ploegmaats. Ach, ik kan niet wachten op de volgende trainingen en matchen om te tonen dat ik veel beter kan", besluit hij strijdvaardig.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties