Reactie Janevski dient klap uit aan Genk: "Ik had gezegd dat records er zijn om te breken"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Janevski dient klap uit aan Genk: "Ik had gezegd dat records er zijn om te breken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cedomir Janevski was in zijn nopjes na de verrassende 0-4 zege in Genk. De coach maakte zo een einde aan de sterke Limburgse reeks en leidde zijn team uit de gevarenzone.

Robby Morren in Genk

"Dit was onze beste match van het seizoen", opende de oefenmeester. "We speelden tegen een ploeg met een goede thuisreputatie, maar ik had tegen mijn spelers gezegd dat records er zijn om te breken." En dat lukte wonderwel.

Janevski liet zijn team uitstekend in blok voetballen. "Wij hebben geen spelers die in hun eentje een wedstrijd kunnen beslissen, wij moeten als collectief werken."

"Ook onze vorige matchen waren al goed, ik zie duidelijk progressie in ons team. Tegen Genk hebben we dominant en hoger gespeeld. Ik vond onze 0-2 voorsprong aan de rust verdiend. Het was belangrijk om in de tweede helft niet achteruit te kruipen."

Westerlo is belangrijk

"Ik ben een tevreden coach en ik wil mijn spelers feliciteren. Vanaf nu moeten we al aan Westerlo denken. Dat is een heel belangrijke match voor ons tegen een concurrent voor de degradatie. Als we die match verliezen, is deze bonus niets waard."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties