Reactie Van Wijk hekelt scheidsrechter na Deinze - Antwerp: "Hij kon zeker een ander kleurtje tonen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 12 reacties
Van Wijk hekelt scheidsrechter na Deinze - Antwerp: "Hij kon zeker een ander kleurtje tonen"
Foto: © Photonews

KMSK Deinze hield Antwerp FC gisteren op een 1-1-gelijkspel. Dat is voor de Oost-Vlamingen zeker een goed resultaat, maar Dennis van Wijk had op meer gehoopt. En daarvoor wijst de Nederlander deels naar de scheidsrechter.

Cédric De Volder in Deinze

"Op voetbaltechnisch vlak ben ik akkoord met het resultaat", begint Dennis van Wijk zijn perspraatje na de partij. "Dat puntje voelt lekker na een lange achtervolging. Het beste voetbal was van Antwerp FC, maar wij kregen de betere kansen."

Toch had de Nederlander nog een extraatje voor de scheidsrechter in petto. "Hij floot een pak fouten tegen ons. En waarom kregen de spelers van Antwerp geen gele kaarten bij al die fouten?"

Waarom kregen de spelers van Antwerp geen gele kaarten bij die fouten?

Dennis van Wijk

"Er mocht zelfs een ander kleurtje bijzitten", is van Wijk op dreef. "Ik heb het dan over die fout van Nico Binst op Hans Cornelis (de verdediger hield er gescheurde ligamenten aan over, nvdr.) na nog geen tien minuten voetballen."

De oranjehemden zien het resultaat tegen de Great Old overigens niet als een onverhoopt punt. "Wij hebben ook de ambitie om in de top acht te eindigen, hé. Ik wist op voorhand dat ook Antwerp pijnpunten heeft. Die hebben we dan ook blootgelegd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties