Reactie Dutoit verrichtte zoveel supersaves dat hij zelf de tel kwijt raakte

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 1 reacties
Dutoit verrichtte zoveel supersaves dat hij zelf de tel kwijt raakte
Foto: © photonews

Vorige week zag hij er niet te best uit bij de Mechelse 3-0. Vanavond was William Dutoit weer van goudwaarde voor STVV. Met een mirakelsave hield hij de drie punten op Stayen.

Diederik Geypen in Sint-Truiden

"Ik zag de kopbal van Papazoglou vertrekken en gooide mijn lichaam in de strijd", kwam Dutoit nog eens terug op de dikke kans op de gelijkmaker die KV Kortrijk iets voorbij het uur kreeg.

De vergissing over een van zijn vele parades, vatte de superavond van de Truiense goalie samen. De mirakelsave waar wij op doelden, was natuurlijk die op de vrije trap van Stijn De Smet.

De frustratie van drie nederlagen op rij zat diep bij hem 

Chris O'Loughlin

"Ik werd verrast bij de 0-1 en ging gefrustreerd de rust in. Nadien heb ik er alles aan gedaan om beslissend te zijn. Deze drie punten waren broodnodig. Na de 0 op 9 moesten we het eindelijk weer op het veld laten zien. Deze mentaliteit kan ons ver brengen."

Ook trainer Chris O'Loughlin zwaaide met lof voor zijn doelman. "William is érg competitief. De frustratie van drie nederlagen op rij zat diep bij hem. Vandaag speelde hij opnieuw een topwedstrijd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties