Raman genoot na van zijn goal: "Maar ik ga er geen dagen over zagen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 1 reacties
Raman genoot na van zijn goal: "Maar ik ga er geen dagen over zagen"
Foto: © photonews

Benito Raman maakte dinsdag op Lokeren eindelijk zijn eerste veldgoal in de competitie. En wat voor één. Hij deponeerde de bal mooi in de kruising en tekende voor zijn 'allermooiste goal bij Gent.'

"Het is een mooie goal en het is plezant om daarnaar te kijken, maar het is niet dat ik er dagen over ga zagen", aldus de Gentse aanvaller. "Het mocht wel eens, hé, dat ik een mooie goal maakte. Ik scoor liever zo dan met een intikkertje."

"Maar het belangrijkste blijft die zege. Ik liet na om de 0-3 te maken en als het nog 2-2 zou worden, was dat voor een stuk mijn schuld", bleef Raman nuchter. Toch scoorde hij zijn mooiste doelpunt in het Gentse blauw en wit.

Mijn mooiste goal bij Gent

"Mijn mooiste? Bij Gent wel. Tegen Spanje scoorde ik er één bij de Belgische beloften en bij Kortrijk schoot ik een vrije trap de kruising in. Het is een mooie, maar het is ook geen wereldgoal. Zo zie je er op de velden elke week."

Raman zijn kanon sputterde tot nu toe wat, maar de spits heeft nog tijd. "We zijn dertien speeldagen ver, ik hoop dat het nu wat sneller gaat. Vroeger bleef ik scoren eens ik begonnen was. We zullen zien wat het morgen (in Leuven, nvdr.) wordt."

Welke Raman-goal kiest u?

Welke vindt u de mooiste? Raman zijn goal in Lokeren, of die met de nationale beloften in Spanje? Stemmen kan hieronder. Opgelet, het laden van de filmpjes kan enkele seconden in beslag nemen.

Wat is de mooiste van Raman?

25%
75%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties