Peeters geeft Lambrecht én Leekens veeg uit de pan: "Die openlijke sollicitatie sloeg echt alles"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 10 reacties
Peeters geeft Lambrecht én Leekens veeg uit de pan: "Die openlijke sollicitatie sloeg echt alles"
Foto: © photonews

Bob Peeters werd een weekje geleden ontslagen als coach van Sporting Lokeren na een overwinning op het veld van KVC Westerlo. De voormalige Rode Duivel spreekt over zijn ontslag en is niet mals voor de hoofdrolspelers.

Roger Lambrecht belde Bob Peeters op tijdens het overwinningsfeestje op de spelersbus van Sporting Lokeren. "Maar hij heeft mijn ontslag niet meegedeeld", vertelt de coach op Radio 2. "Hij kwam met felicitaties en zei dat hij me wou spreken omdat hij geen goed nieuws had."

"Daarop heb ik naar Willy Reynders (sportief directeur, nvdr.) gebeld en hij vertelde me dat Lambrecht me zou ontslaan. Bij onze aankomst in Lokeren kreeg ik dat dan ook te horen. Ik vroeg waarom ik de wedstrijd bij Westerlo nog had gedaan, maar daar had hij geen antwoord op."

Natuurlijk gaat een voorzitter-op-leeftijd je het boeltje laten oplossen

Bob Peeters

Ook Georges Leekens moet het ontgelden. "Ik kreeg na zijn optreden in De Zevende Dag al sms'jes dat hij openlijk gesolliciteerd had. Dat sloeg echt alles. Natuurlijk gaat een voorzitter-op-leeftijd dan instemmen en je het boeltje laten oplossen. Ik moest bij Lokeren al van bij het begin vechten tegen de bierkaai."

En de versie van Georges...

Leekens zelf ziet het verhaal echter anders. "Ik kon niet weerstaan aan de smeekbede van Lambrecht", klinkt het in Het Laatste Nieuws. "Maar zeg niet dat ik Peeters heb buitengewerkt. Dat zou karaktermoord zijn."

Het volledige interview met Georges Leekens kan je via DEZE LINK nalezen.

https://www.voetbalkrant.com/nl/nieuws/lees/2015-10-30/georges-leekens-doet-het-verhaal-van-zijn-overstap-naar-sporting-lokeren

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties