UPDATE: Zoals beloofd: Leekens reageert op sms-kwestie

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 37 reacties
UPDATE: Zoals beloofd: Leekens reageert op sms-kwestie
Foto: © photonews

Na een week van stilte deed Bob Peeters vrijdag het verhaal over zijn ontslag bij Sporting Lokeren uitvoerig uit de doeken. De oefenmeester maakte zelfs een sms'je van zijn opvolger Georges Leekens openbaar.

UPDATE: Georges Leekens hield woord en kwam na de wedstrijd terug op het verhaal van Peeters over de bewuste SMS. "Dan is mijn telefoon stuk, er is geen sms verstuurd. Dat kan natuurlijk niet."

"Het is erg simpel en het is niet goed voor Bob en niet goed voor mezelf. Ik vind dat deze zaken niet kunnen. De rest geef ik gewoon door aan mijn advocaat."

Versie Peeters

"Mijn oprechte excuses. Het is niet persoonlijk, maar dat weet je wel. Als je eens wil afspreken", stuurde Mack the Knife. "Daar zakt mijn broek van af", vertelde Peeters over het bewuste sms'je vrijdag in HNB.

Maar die versie van de feiten blijkt niet helemaal te kloppen. Dat liet Leekens verstaan in aanloop naar de match van vrijdagavond op bezoek bij Racing Genk.

"Ik wil me nu focussen op de wedstrijd, maar straks wil ik er wel wat over kwijt. Want ik heb die sms nooit verstuurd", aldus de Lokerse coach tegenover VTM Nieuws. Wordt na de opener van speeldag 14 vervolgd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties