Zaakwaarnemer Genk-speler trekt aan alarmbel: "Er klopt iets niet..."

Timothy Collard
Timothy Collard
| 12 reacties
Zaakwaarnemer Genk-speler trekt aan alarmbel: "Er klopt iets niet..."
Foto: © photonews

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

KRC Genk kent momenteel een dipje. De ploeg van Peter Maes verloor zijn laatste drie wedstrijden en de machine lijkt dus wat te stokken. Aan Tornike Okriashvili ligt het alvast niet. De Georgiër kwam al een tijdje niet meer in actie bij Genk…

Okriashvili speelde zijn laatste minuten in een Genk-shirt in de thuiswedstrijd tegen KV Mechelen. Hij viel toen in in minuut 89. Maar sindsdien? Sindsdien speelde ‘Okri’ geen minuut meer.

Goede commentaren

“Er klopt iets niet, maar ik weet niet wat”, zegt zaakwaarnemer Mame Amirov in Sport/Voetbalmagazine. “Voor zijn wedstrijden met het tweede elftal krijgt hij goede commentaren, ook van Peter Maes. En toch speelt hij niet. Aan zijn houding ligt het niet: ook al heeft hij het moeilijk, hij laat niets merken.”

“Wij ontkennen niet dat Okri zich vorig seizoen zelf in de problemen heeft gewerkt, maar dat is verleden tijd. Zijn karakter is helemaal veranderd.”

Interesse uit Duitsland

Toch mag dit volgens Amirov niet te lang aanslepen. Met Georgië speelde Okri een goede match tegen Duitsland, iets wat niet onopgemerkt voorbij ging. “Sinds zijn wedstrijd tegen Duitsland hebben er zich al enkele Duitse en andere clubs gemeld. De tijd zal raad brengen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties