Reactie Dit is waarom Hasi nog steeds gelooft in overwintering

Dit is waarom Hasi nog steeds gelooft in overwintering
Foto: © photonews

't Was eigenlijk eens een leuke ervaring om Besnik Hasi als journalist van dichtbij te kunnen volgen tijdens een match. De gedrevenheid spat er immers vanaf, al zullen zijn spelers hun coach waarschijnlijk soms wel wat kalmer willen hebben.

De perstribune op White Hart Lane is net naast de zitplaatsen van de technische staf. Hasi stond op zo'n tien meter van ons af te coachen, schreeuwen en tieren. Geen moment zagen we hem even ontspannen. Razen deed hij soms als een speler niet deed wat hij verwachtte. Een veeleisende man!

Maar daarmee bereikte hij zijn successen tot nu toe, hij houdt zijn spelers op de toppen van hun tenen. "Het voetbal de laatste weken is goed hé", vindt Hasi. "Dat is ook het positieve wat we moeten meenemen van deze wedstrijd tegen Tottenham. Maar met dit voetbal is nog alles mogelijk in deze groep."

En daarmee bedoelt Hasi winst tegen Monaco én Qarabag, een zes op zes dus om af te sluiten. Daarmee is Anderlecht altijd geplaatst. "Ik ben fier op mijn spelers. Op basis van onze tweede helft verdienen we altijd een punt, of zelfs de winst."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties