Het manusje-van-alles van Anderlecht houdt iedereen in spanning

Het manusje-van-alles van Anderlecht houdt iedereen in spanning
Foto: © photonews

Besnik Hasi wacht met ongeduld tot hij zijn keuze bekendmaakt, Herman Van Holsbeeck weet niet of hij al een vervanger moet gaan zoeken en zelf is Guillaume Gillet er ook nog niet uit waar hij zal spelen na Nieuwjaar. De VS, Anderlecht, Frankrijk en... FC Luik zijn allemaal opties.

Gillet speelde tot nu toe nagenoeg alles bij Anderlecht, maar kreeg de belofte dat hij in januari mag vertrekken. “Eerlijk waar, dat weet ik nog niet", vertelde hij aan Het Nieuwsblad. "Mijn contract loopt af in juni en ik moet sportief, financieel en familiaal een goeie keuze maken. Fysiek ben ik nog goed."

Wie het gaat worden, blijft voorlopig nog een raadsel, ook voor Gillet. “FC Luik: dat is iets voor het einde van mijn carrière. Dat heb ik beloofd. Ondertussen belt mijn vriend Sacha Kljestan me elke week om naar New York Red Bulls te komen."

New York spreekt me aan

"Hij is er de belangrijkste speler, kan de trainer overtuigen en het nieuwe seizoen begint in maart. New York spreekt me aan, maar ook uit Frankrijk komen er aanbiedingen. Heeft het dan zin om bij Anderlecht voor één of twee jaar bij te tekenen als ik daar een contract voor drie of vier seizoenen kan krijgen?”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties