Harde Antwerp-coach weet waar ze de wedstrijd verloren

Harde Antwerp-coach weet waar ze de wedstrijd verloren
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cercle Brugge ging gisteren (op een diefje) aan de haal met drie punten op de Bosuil. Ondanks een hele resem kansen kon Antwerp geen enkele keer scoren en dat frustreerde coach David Gevaert. "De tijd van stiftertjes en brugjes is voorbij", zei hij scherp.

Gevaert was achteraf hard voor zijn spitsen. Die hadden uit een hele korf mogelijkheden geen enkele keer kunnen scoren. "Geluk moet je ook afdwingen", zei Gevaert. "Als een bal tegen de paal gaat, moet je volgen. Maar ze staan er allemaal naar te kijken."

Een echte goalgetter maakt eenderde van zijn goals met inleggertjes

Gevaert haalde aan dat geen enkele van zijn aanvallers een puur killersinstinct heeft. "Een echte goalgetter maakt eenderde van zijn goals met inleggertjes. We hebben deze week onze doelpunten geanalyseerd en er zit geen enkele inlegger bij. Een spits moet dat hebben."

"De efficiëntie ontbreekt. We hebben geen echte pitbull vooraan. Maar als we het niet hebben, moeten we het erin krijgen op training. De tijd van stiftertjes en brugjes is voorbij. Als je niet scoort, moet je dat maar achterwege laten", besloot Gevaert.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties