Reactie Coach Jankovic ziet positieve dingen na pijnlijke nederlaag

Coach Jankovic ziet positieve dingen na pijnlijke nederlaag
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen ging op bezoek bij KV Kortrijk pijnlijk onderuit. Echte kansen waren er nauwelijks en zo werd er tegen een ook al niet zo denderend spelend Kortrijk toch verloren. Maar: coach Jankovic zag wel nog positieve dingen.

“Voor alle duidelijkheid: we hebben vandaag punten verloren en dat is niet goed”, was de Servische coach ontgoocheld na de nederlaag in het Guldensporenstadion. “Maar dit was geen nederlaag zoals in Standard.”

“Want: de mentaliteit zat goed. Dat is toch een wezenlijk verschil met de match in Luik. Qua intensiteit en energie kan ik tevreden zijn van wat de spelers hebben laten zien. Het resultaat valt wel tegen.”

Moed putten uit onze mentaliteit -

Aleksandar Jankovic

Jankovic blijft dus gematigd positief na een nieuwe pijnlijke nederlaag. En alweer kon niemand scoren: “Doelpunten maken op verplaatsing is moeilijk voor ons. Zeker als Kortrijk met heel veel spelers achter de bal gaat kruipen.”

“Maar we moeten het positieve onthouden na deze wedstrijd en daarop verder bouwen. Na het interlandreces wachten ons thuismatchen tegen Club Brugge en Oostende. We moeten nu moed putten uit onze mentaliteit en ons klaarstomen voor die wedstrijden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties