Reactie Pozuelo komt (eindelijk) boven water bij Genk: "Dit had ik niet verwacht"

Timothy Collard Sander De Graeve
Timothy Collard en Sander De Graeve
| 20 reacties
Pozuelo komt (eindelijk) boven water bij Genk: "Dit had ik niet verwacht"
Foto: © photonews

Peter Maes dropte zomeraanwinst Alejandro Pozuelo zondagavond tegen Club Brugge voor het eerst sinds zijn komst naar België in de basis. De Spanjaard toonde flitsen van zijn talent en blikte na de match terug op zijn eerste basisplaats.

"Ik ben tevreden. Zowel op persoonlijk als op collectief vlak”, vertelde de Spanjaard. “We speelden een goeie match. Maar… met het resultaat kunnen we niet tevreden zijn. We hadden het geluk niet aan onze zijde, want in de eerste helft hadden we altijd tot scoren moeten komen.”

Ook voor Pozuelo, die een prima kans kreeg, zat het op dat vlak niet helemaal mee. "Ik had geen geluk bij mijn schot en de doelman deed het goed. Toch hou ik een goed gevoel over aan deze match. We maken progressie als ploeg en ik heb de indruk dat het goed komt met ons.”

"Ik ben fysiek in orde"

Alejandro Pozuelo

Het duurde een tijdje vooraleer hij in actie kwam, maar Pozuelo werd naar eigen zeggen niet ongeduldig. "Of ik verrast ben dat het zo lang wachten was op een basisplaats? De waarheid is dat ik zelfs niet verwacht had om al tegen Club Brugge te spelen", blijft Pozuelo nuchter.

“De coach gaf me evenwel het vertrouwen om te starten tegen een heel lastige tegenstander. Ik moet blijven werken om meer kansen te krijgen. Of ik fysiek in orde ben? Ja, daar ga ik toch van uit.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties