Hallo, zeg... "Na dit weekend is Lukaku 77 miljoen euro waard"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 30 reacties
Hallo, zeg... "Na dit weekend is Lukaku 77 miljoen euro waard"
Foto: © photonews

Romelu Lukaku verkeert in een erg goede vorm, en daar zijn ze zich ook bij Everton van bewust. De club wil onze landgenoot graag nog een tijdje houden, en daarom kleeft trainer Roberto Martinez nu nog maar eens hogere transfersom op het hoofd van Lukaku.

De Spaanse trainer is alvast vol lof over zijn spits. Lukaku zit inmiddels aan zeven doelpunten in twaalf wedstrijden, dat is dus lang niet mis.

“Op clubniveau is Romelu een droom om mee te werken”, tekent Het Nieuwsblad op uit de mond van Martinez. “Toen hij hier aankwam, was hij een ruwe diamant. Hij speelde op zijn zestien al bij Anderlecht, maar we wisten dat we nog veel meer uit hem konden halen. Hij is heel leergierig en wil de beste spits van de wereld worden.”

"Na dit weekend is Lukaku 77 miljoen euro waard"

Vorige week werd een prijskaartje van iets meer dan 60 miljoen euro rond de nek van de Rode Duivel gehangen, maar nu is hij nóg meer waard volgens Martinez. “Na dit weekend is hij 77 miljoen euro waard.”

“We willen belangrijke doelen realiseren met Everton en we willen onze jonge spelers de vrijheid geven om belangrijk voor ons te zijn. Aan het einde van het seizoen zullen we wel zien waar dat ons brengt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties