Sprokkels 11/11: Dompé én Boli weken buiten strijd

Sprokkels 11/11: Dompé én Boli weken buiten strijd
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Onze redactie wordt dagelijks overstelpt door nieuwigheden en leuke weetjes. We bundelen alles in een handig overzicht. Zowel transfergeruchten als andere leuke zaken krijgen hier hun plek. Zelf iets gevonden? Laat het ons weten in de reacties.

  • Lille zet coach Hervé Renard op straat. Beide partijen zijn in 'onderling overleg' uit elkaar gegaan.
     
  • Ook Isco moet passen voor de oefeninterlands tegen Engeland en de Rode Duivels. Hij sukkelt met een contractuur en heeft de selectie ‘uit voorzorg’ verlaten.
     
  • Ronny van Geneugden heeft een nieuwe club: Paralimni, een club uit de Cypriotische eerste klasse. Hij tekende er een contract tot het einde van het seizoen.
     
  • Slecht nieuws voor STVV: zowel Boli als Dompé zullen vier weken gemist worden. Beiden sukkelen ze met een blessure, al lijkt de Limburgse derby van 19 december wel gehaald te kunnen worden. 
     
  • Voormalig Lierse- en Standardkeeper Eiji Kawashima (32) heeft een contract getekend bij de Schotse eersteklasser Dundee United. Dat heeft de voorzitter van de club, Stephen Thompson, bekendgemaakt.
     
  • Bij KV Mechelen verlengde de 17-jarige doelman Anthony Swolfs zijn contract tot 2018.
     
  • Goed nieuws bij Club Brugge: alle dokters zijn positief over de blessure van Bjorn Engels. "Alle specialisten zijn het erover eens dat het een heel zeldzaam geval is, maar dat Bjorns carrière niet wordt bedreigd. Het komt zeker goed", vertelt dokter Dalewyn in Sport/Voetbalmagazine.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties