Té gek voor woorden: 'Abramovich wil Hazard weg om plaats te maken voor... CR7'
Cédric De Volder Johan Walckiers
Cédric De Volder en Johan Walckiers
| 28 reacties

Eden Hazard wordt steeds nadrukkelijker gelinkt aan een vertrek bij Chelsea

Té gek voor woorden: 'Abramovich wil Hazard weg om plaats te maken voor... CR7'
Foto: © Photonews

Eden Hazard wordt steeds nadrukkelijker gelinkt aan een vertrek bij Chelsea. Maar nu staat de wereld helemaal op z'n kop. De transfersoap omvat niet alleen de Rode Duivel, maar ook Cristiano Ronaldo passeert in Londen.

De Engelse en Spaanse dagbladen laten er ook vandaag geen twijfel over bestaan. Eden Hazard vertrekt bij Chelsea. De mogelijke bestemmingen zijn ondertussen gereduceerd tot twee clubs. Enkel Real Madrid en PSG willen/kunnen honderd miljoen euro op tafel gooien voor de Rode Duivel. 

Maar Roman Abramovich is aan het leuren met Hazard. De Russische eigenaar van the Blues is de slechte vorm van zijn sterspeler beu en wil hem omruilen voor... Cristiano Ronaldo. Maar daar zijn - de regels van de Financial Fair Play indachtig - de nodige duiten voor nodig. 

Hazard, Matic én Oscar

En daarom kunnen - naast Hazard - ook Nemanja Matic en Oscar op zoek naar een nieuwe club. De drie spelers toonden Chelsea vorig seizoen nog de weg naar de titel, maar hebben het momenteel lastig om hun beste vorm terug te vinden. "En dan moeten ze maar poen opbrengen", redeneert Abramovich.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties