Best opmerkelijk: Nike en Adidas met elkaar in de clinch omwille van Manchester United-speler

Timothy Collard
Timothy Collard
| 10 reacties
Best opmerkelijk: Nike en Adidas met elkaar in de clinch omwille van Manchester United-speler
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De meest recente sensatie in het Engelse voetbal moet in de komende weken een belangrijke knoop gaan doorhakken. Nike én Adidas maken namelijk jacht op Jesse Lingard, de winger van Manchester United.

Lingard wierp zich de voorbije weken op als één van de smaakmakers bij Manchester United. De 22-jarige Engelsman scoorde onder meer een fraai doelpunt tegen West Bromwich Albion. Alsof dat nog niet genoeg was, werd Lingard ook opgeroepen voor de Engelse nationale ploeg.

Dat is ook de sportgiganten Nike en Adidas niet ontgaan. Allebei hengelen ze nadrukkelijk naar de handtekening van Lingard om hem binnenkort in te zetten voor één van hun reclamecampagnes en natuurlijk van voetbalschoenen en ander materiaal te voorzien. Dat meldt The Daily Mail.

Nike liet Lingard vallen, maar...

Lingard had tot het einde van vorig seizoen een deal met Nike, maar zij lieten de jongeling daarna vallen. Lingard, die momenteel nog steeds met Nike-schoenen speelt, kan mogelijk dus een gevoelige overstap naar Adidas maken.

Al heeft Nike contractueel gezien tot het einde van dit kalenderjaar de tijd om Lingard alsnog een nieuw contract voor te schotelen. Voetbal speelt zich dus lang niet enkel en alleen af op de grasmat…

Voor welk sportmerk zou jij kiezen?

48%
43%
9%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties