N'Sakala is back: "Misschien blijf ik wel zo lang als Deschacht"

Redactie
| 9 reacties
N'Sakala is back: "Misschien blijf ik wel zo lang als Deschacht"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Fabrice N'Sakala had enkele weken geleden geen toekomst meer bij RSC Anderlecht, maar plots is de Fransman onmisbaar geworden. En zelf is hij de zwarte periode ook alweer vergeten.

De blessure Ivan Obradovic heeft ervoor gezorgd dat Fabrice N'Sakala opnieuw eerste keuze is op de linksachter bij RSC Anderlecht. En hij weet als geen ander: het kan verkeren.

"Ik had het gevoel dat ik in januari moest vertrekken", vertelt de Fransman in Het Laatste Nieuws. "De club had me duidelijk gemaakt dat er voldoende linksachters waren. Maar de coach bleef wel steeds op me inpraten."

Ik had het gevoel dat ik in januari moest vertrekken

Fabrice N'Sakala

En dat is de reden waarom N'Sakala het boeltje nooit op stelten heeft gezet. "Ik zei die ene keer wel dat de sfeer in de kleedkamer van Anderlecht niet zo goed was, maar ik had geen foute bedoelingen. Ik heb daar een fout gemaakt."

En de toekomst?

"Al moet ik toegeven dat ik me ook wel geamuseerd heb bij de beloften", besluit N'Sakala. "Hoe de toekomst er nu uitziet? Misschien komen er clubs die geïnteresseerd zijn. Of misschien blijf ik gewoon bij Anderlecht. Even lang als Olivier Deschacht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties