Reactie Sven Kums na zijn wereldmatch: "Neen, Milicevic moet niet voor z'n plek vrezen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 11 reacties
Sven Kums na zijn wereldmatch: "Neen, Milicevic moet niet voor z'n plek vrezen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sven Kums was dé man van de match in de makkelijke overwinning tegen Westerlo, daarover bestond geen twijfel. De Gentse generaal deelde twee assists uit en knalde twee stilstaande fases tegen de touwen.

"Voor de rust zat het allemaal wat mee", aldus de steeds bescheiden Sven Kums. "Die goals? Dat is niet belangrijk. We moesten ons vooral herpakken na die nederlaag tegen Charleroi." De middenvelder knalde naast een strafschop ook een vrije trap binnen.

"Of Milicevic moet vrezen voor zijn job? Neen, hij is een specialist, hé. Als hij terug is, trapt hij die vrije trappen. Het klopt wel dat hij mooi binnen ging. Ik stond wat te discussiëren met Nana (Asare, nvdr.). Ik wou hem rond de muur trappen."

Was het Sels zijn honderdste? Dan nog mocht hij niet trappen

-Sven Kums

"Nana zei: 'trap hem maar in de hoek van de keeper', dat is goed gelukt." De statistieken blijven indrukwekkend. "Ik denk inderdaad niet dat ik ooit al zoveel goals scoorde." Bij de penalty riep het publiek om Sels, maar Kums eiste de bal uiteraard op.

"Was het zijn honderdste match? Dat wist ik zelfs niet. Maar dan nog had ik hem waarschijnlijk niet laten trappen", sloot Kums af met een knipoog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties