UPDATE: Lokeren - Anderlecht gaat niet door!

UPDATE: Lokeren - Anderlecht gaat niet door!
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Pro League besloot dan wel eerder op de dag dat de wedstrijden in eerste klasse gewoon konden doorgaan, maar: de wedstrijd tussen Sporting Lokeren en Anderlecht gaat niet door. Dat kwam onze redactie te weten uit betrouwbare bron.

UPDATE 11.50u: de burgemeester van Lokeren zal binnen een aantal minuten officieel de boodschap overmaken, maar wij hebben al uit betrouwbare bronnen vernomen dat de wedstrijd tussen Lokeren en Anderlecht niet kan doorgaan. Dit omdat de federale manschappen van de politie niet naar Daknam kunnen of mogen afreizen. Zij worden in Brussel gehouden.

Terreurdreiging niveau 4 wordt enkel aangehouden in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, waardoor in Vlaanderen 'gewoon' zou kunnen worden gespeeld, de extra veiligheidsvoorwaarden in acht genomen.

Maar: Lokeren - Anderlecht staat als een risicowedstrijd aangeduid, waardoor de lokale politie bijstand nodig heeft van federale manschappen. 

Federale manschappen

"Er wordt nu gekeken of die manschappen in Lokeren kunnen worden ingezet. Misschien is dat niet mogelijk en moeten ze in Brussel de veiligheid verzekeren. In dat laatste geval gaat de wedstrijd niet door", liet Sporting Lokeren weten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties