Hubert laat zien dat Standard geen nieuwe keeper nodig heeft
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 8 reacties

Guillaume Hubert is aan een sterke reeks wedstrijden bezig

Hubert laat zien dat Standard geen nieuwe keeper nodig heeft
Foto: © photonews

Guillaume Hubert heeft punten gescoord sinds hij de nummer 1-positie onder de doelmannen overnam van Yohann Thuram. De 21-jarige doelman bewees ook tegen Kortrijk dat Standard niet per se een nieuwe goalie moet aantrekken.

William Dutoit was zondag aandachtig toeschouwer in Sclessin en ook hij zal wel gezien hebben dat - moest hij naar Standard verhuizen - hij er ook een geduchte concurrent zal aantrekken. "Maar daar ben ik niet mee bezig", zei een nuchtere Hubert na de match. "Ik ben sereen. Ik werk elke dag keihard om de nummer 1 te blijven."

Maar de geruchten gonzen nu eenmaal: Dutoit is daar de luidste onder. "We zullen wel zien. Ik heb nog alles te bewijzen. Ik doe vandaag een drietal goeie reddingen, maar daarvoor sta ik er."

We laten Pavlovic te veel vrijheid

Eén smet: geen clean sheet voor de doelman. "Dat is wel frustrerend, want we stonden heel de match goed. Maar we laten Pavlovic te makkelijk voorzetten. Hij kan op zijn gemak oprukken en kijken waar hij de bal ging geven. Daarna hadden ze wel wat geluk? Buitenspel? Nee, daar dacht ik niet aan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties