Sprokkels: PSG gaat stapje verder met eerbetoon, slecht nieuws voor Benitez

Redactie
| 2 reacties
Sprokkels: PSG gaat stapje verder met eerbetoon, slecht nieuws voor Benitez
Foto: © Photonews

Onze redactie wordt dagelijks overstelpt door nieuwigheden en leuke weetjes. We bundelen alles in een handig overzicht. Zowel transfergeruchten als andere leuke zaken krijgen hier hun plek. Zelf iets gevonden? Laat het ons weten in de reacties.

  • Voorzitter Florentino Perez sprak op een speciale persconferentie nadrukkelijk zijn steun uit voor Rafa Benitez. Uitstekend nieuws voor de geplaagde coach, maar die zit toch met kopzorgen. Hij kan tegen Shakhtar geen beroep doen op Marcelo en Sergio Ramos. Die laatste staat met een schouderblessure langer aan de kant, mogelijk zit 2015 er zelfs op voor de international.

  • PSG speelde afgelopen weekend al met een bijzonder shirt, met "Je suis Paris" onder het embleem. Nu gaat de Parijse club een stapje verder: de komende twee wedstrijden wordt het logo van de sponsor vervangen door dezelfde boodschap.

  • De enkelblessures van Danijel Milicevic en Laurent Depoitre (KAA Gent) evolueren gunstig, zo meldt Het Laatste Nieuws. Vandaag testen beide spelers nog. Als die test goed meevalt, dan staat niets een basisplaats tegen Olympique Lyon in de weg.

  • Twee fans van OH Leuven zijn dit weekend opgepakt door de politie, dat staat te lezen in Het Laatste Nieuws. Het tweetal vertelde in de tribunes doodleuk dat ze een bom bij zich hadden. Ze mochten het bij de politie gaan uitleggen en riskeren zelfs een stadionverbod voor hun ‘grapje’.

  • OHL-speler Samuel Asamoah werd dan weer met een hersenschudding afgevoerd naar het ziekenhuis. Het is voorlopig nog niet duidelijk hoe lang hij out zal zijn.

  • Club Brugge stalt doelman Quintijn Steelant (18) tot het einde van het seizoen bij tweedeklasser KMSK Deinze. Deinze mocht een transfer doen omdat het één van zijn keepers zag uitvallen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties