Ciman spreekt over mogelijke terugkeer naar Standard

Redactie
| 0 reacties
Ciman spreekt over mogelijke terugkeer naar Standard
Foto: © SC

Laurent Ciman solliciteerde een maand geleden nog openlijk naar een terugkeer bij Standard. De verdediger hoopte van de winterstop in de Major League Soccer gebruik te maken om zich bij Marc Wilmots in de kijker te spelen voor het EK in Frankrijk, klonk het. Ciman heeft nu ook gereageerd.

"Ik zal niet terugkeren naar Standard", viel Ciman met de deur in huis bij RTBF. "Het is gewoon niet echt zinvol om voor twee-drie maanden en zes wedstrijden terug te keren vanuit Canada."

En dus focust de verdediger van het jaar uit de MLS zich in de winter op Canada en zijn familie: "Er is meer dan geld alleen", blaast hij alle geruchten weg.

Hot topic

Het dossier was nochtans een hot topic de voorbije maand in de Vurige Stede. Trainer Yannick Ferrera kreeg de vraag enkele weken geleden voorgeschoteld op zijn wekelijkse persbabbel, maar hij dribbelde subtiel om de kwestie heen.

“Ik zal hier later op reageren”, aldus Ferrera. Wordt vervolgd schreven we toen ook ... Wel: nu is er een vervolg. Laurent Ciman heeft dus zelf gereageerd op de geruchten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties