Ceulemans kirt met loting: "EK winnen? Nu mogen de Rode Duivels het meteen bewijzen"

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 5 reacties
Ceulemans kirt met loting: "EK winnen? Nu mogen de Rode Duivels het meteen bewijzen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Rode Duivels moeten het in de eerste ronde van het EK van komende zomer opnemen tegen Italië, Zweden en Republiek Ierland. België werd ingedeeld in een zware groep, maar dat vindt Jan Ceulemans net een goede zaak.

"We hebben een zware groep geloot", beseft Jan Ceulemans. "Maar dat vind ik eerlijk gezegd een goede zaak. We zijn al maanden aan het verkondigen dat we het EK kunnen winnen. Wel, dan mogen de spelers het vanaf match één bewijzen."

Ook de Belgische recordinternational heeft liever Italië en Zweden dan enkele mindere goden. "België moet meteen aan de bak. Met andere woorden: van onderschatting zal geen sprake zijn. Het wordt een interessante groep."

"De Rode Duivels klopten Italië onlangs, maar dat wil niets zeggen. La Squadra Azzurra is zo'n typische toernooiploeg, hé. Maar als iedereen fit is moeten we geen schrik hebben van hen."

En... Zlatan!

Thibaut Courtois, Vincent Kompany en co mogen zich ook opmaken voor een duel met Zlatan Ibrahimovic. "Zweden mag je met hem geen enkele kans geven. (lacht) Zelfs geen schot van op dertig meter. Maar verder stelt die ploeg weinig voor."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties