Reactie Oostende-spelers draaien mes nog eens rond: "We speelden precies thuis"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 7 reacties
Oostende-spelers draaien mes nog eens rond: "We speelden precies thuis"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Oostende speelde als een wervelwind in het Astridpark: loopacties, diepgang, goeie passes... Eigenlijk wat het Anderlecht-publiek van zijn ploeg wil zien. Het was soms pijnlijk om te zien in de eerste helft.

Oostende vernederde Anderlecht op een bepaald moment. In die eerste helft hadden de jongens van Yves Vanderhaeghe 65 procent balbezit. Niet te geloven bijna! "We hadden misschien meer dan een punt verdiend", knikte Franck Berrier

"We kregen wat kritiek de laatste weken, maar hier toonden we dat het verhaal van Oostende nog altijd niet voorbij is. Het was eigenlijk precies alsof we thuis speelden op een bepaald moment. We domineerden de match."

We zijn op ons sterkst als we de bal hebben

Fernando Canesin

Ook de prestatie van ex-speler Fernando Canesin, die linksachter N'Sakala belachelijk maakte, deed het publiek van de thuisploeg pijn. Zulke spelers willen ze immers om de veertien dagen in hun huis aan het werk zien. In hun ploeg welteverstaan. 

"Buiten vijftien minuten in de tweede helft waren we de betere ploeg hier", wist ook Canesin. "Toen hebben ze gedrukt en gescoord. Ik ben blij met mijn prestatie ja. De coach heeft ons bij het begin van het seizoen geleerd dat we op ons sterkst zijn als we de bal hebben. En we hebben geluisterd", lachte hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties