Matchwinnaar Antwerp zegt waar het op staat: "We verstoppen ons niet meer. We gaan voor de titel!"
Timothy Collard
Timothy Collard
| 39 reacties

Gregory Dufer (Royal Antwerp FC) zegt waar het op staat: "We willen die titel!"

Matchwinnaar Antwerp zegt waar het op staat: "We verstoppen ons niet meer. We gaan voor de titel!"
Foto: © Photonews

Royal Antwerp FC won woensdagavond de topper op het veld van Eupen en zo staat de oudste club van ons land opnieuw aan de leiding in tweede klasse. Matchwinnaar Gregory Dufer maakte na de match de ambitie van de club duidelijk: “Wij willen de titel.”

“Dit is een mooie zege, die we zeker en vast niet hebben gestolen. Voor hetzelfde geld hadden we hier vijf of zes keer kunnen scoren. Ik moet wel toegeven dat Eupen beter in de match zat dan ons. Op sommige momenten hadden we het best moeilijk,” gaf de matchwinnaar eerlijk toe.

Na deze zege staat The Great Old opnieuw aan de leiding. En Dufer, die is ambitieus… “In het begin van het seizoen legden we de druk nog bij andere ploegen. Maar nu we aan de leiding staan kunnen we ons niet meer verstoppen: wij gaan voor de titel”, klonk het duidelijk.

"Ik stond aanvankelijk niet in de ploeg"

De voorbije weken moest Dufer meermaals vrede nemen met een plaats op de bank, maar tegen Eupen was hij opnieuw paraat. “Toen de coach dinsdag de opstelling bekendmaakte, stond ik nochtans niet in de ploeg.”

“Maar de trainer heeft me apart genomen en gevraagd of ik klaar was om te spelen. En dat was ik. Ik wil altijd spelen en ben dan ook blij dat ik de ploeg kon helpen met de winnende treffer”, besloot de gewezen speler van onder meer Charleroi en Club Brugge.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21820 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties