De Witte erg ambitieus: "Blijven meedraaien aan top van België en in Europese subtop"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 15 reacties
De Witte erg ambitieus: "Blijven meedraaien aan top van België en in Europese subtop"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hein Vanhaezebrouck verlengde zijn contract tot 2018 bij AA Gent. Erg positief nieuws voor de Buffalo's, maar voor Ivan De Witte niet meer dan een eerste stap in de verdere professionalisering van de club. En de ambities reiken hoog en ver.

De contractverlenging van Hein Vanhaezebrouck bij AA Gent tot 2018 sloeg in als een bom in de Ghelamco: "Dit is meer dan een contract, dit gaat dieper. Dit is een engagement", gaf voorzitter De Witte prijs.

Om daarna meteen zijn ambities te laten zien: "We gaan middelen uittrekken om competitief te blijven aan de top van België en in de subtop van Europa. Dit is de eerste grote belangrijke stap na de huidige successen, zeer binnenkort kan u nog initiatieven verwachten."

Middelen en mogelijkheden om een blijver te zijn bovenaan -

Hein Vanhaezebrouck

Ook coach Hein Vanhaezebrouck ziet het zitten bij de Buffalo's de komende jaren: "Deze club heeft de middelen en mogelijkheden om een blijver te zijn bovenaan, om het de grootsten moeilijk te maken en regelmatig prijzen te pakken."

"Mijn bedoeling is om deze club strijdbaar te houden, ook als er spelers vertrekken. Ik wil met dit Gent blijven meestrijden op het hoogste niveau", aldus nog de coach van AA Gent.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties