'Erg verrassende én onervaren man is volgend seizoen coach van Chelsea'

Timothy Collard
Timothy Collard
| 3 reacties
'Erg verrassende én onervaren man is volgend seizoen coach van Chelsea'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sinds José Mourinho van Chelsea te horen kreeg  dat hij mocht beschikken, werden al heel wat coaches in verband gebracht met de Londense club. Volgens bepaalde bronnen gaat de regerende Engelse kampioen echter voor een verrassende naam kiezen.

Niet Pep Guardiola, niet Diego Simeone, niet Carlo Ancelotti, maar wel Didier Drogba zou volgens The Telegraph de nieuwe oefenmeester van Chelsea worden. Roman Abramovich zou volop bezig zijn om de Ivoriaan terug te halen naar Stamford Bridge.

Zaterdag woonde de spits de wedstrijd tussen Chelsea en Sunderland bij, maar het is best opvallend dat Drogba naar voor wordt geschoven als mogelijk nieuwe trainer. De aanvaller is dan wel een boegbeeld van Chelsea, maar ervaring als trainer heeft hij totaal niet.

Hiddink tot het einde van het seizoen

Het valt dan ook af te wachten of Drogba (nu al) trainer zal worden bij The Blues. In afwachting van een nieuwe trainer, neemt neemt Guus Hiddink de taken van de ontslagen Mourinho over. De Nederlander blijft zeker tot het einde van het seizoen. Dat kan je hier nog eens nalezen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties