Clubverdediger is het populairst!

Clubverdediger is het populairst!
Foto: © photonews

Voetbalfans weten reeds: het begin van de Kerstvakantie is ook het startsein voor de Kerstactie van de Pro League. Hun jaarlijkse veiling van unieke, getekende shirts en andere bijzondere items is ten voordele van de Damiaanactie en de strijd tegen lepra en tbc.

Tijdens het Kerstvoetbal van 26 en 27 december zullen alle spelers van de Jupiler Pro League één helft spelen met een bijzonder logo op hun shirts, Dit logo verenigt het Pro League+ logo, het logo van de sociale acties van de Pro League en het logo van Damiaanactie.

Deze shirts worden vanaf vrijdag 18 december te koop aangeboden via Ebay. De veiling zal duren tot zondag 27 december om 23u59. 
Deze Kerstactie is de tweede editie ten voordele van Damiaanactie, sinds 2014 de sociale partner van de Pro League.

Engels op kop!

En de actie gaat ook dit jaar als een tierelier. De veiling wordt op dit ogenblik geleid door de “wedstrijd naar keuze met Sporzajournalist Peter Vandenbempt”, waar fans reeds meer dan 600 euro voor geboden hebben.

In de ranking om de populairste shirts staan die van Dennis Praet en Laurent Depoitre bovenaan de lijst, gevolgd door verschillende van hun ploegmaats. Eerste Club Brugge shirt is dat van “comeback kid” Bjorn Engels.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties