Leekens maakt zich kwaad: "Het is gewoon onrechtvaardig!"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 14 reacties
Leekens maakt zich kwaad: "Het is gewoon onrechtvaardig!"
Foto: © photonews

Sporting Lokeren moet het vanavond tegen RSC Anderlecht zien te rooien zonder sterkhouders Killian Overmeire en Koen Persoons. Georges Leekens moet dus puzzelen, en daar is hij helemaal niet mee tevreden.

“Ik heb geen opties om hen te vervangen. Killian (Overmeire, nvdr.) is geschorst en Koen (Persoons, nvdr.) geblesseerd. Over die schorsing van Overmeire ben ik trouwens echt niet te spreken. Sommige spelers uit onze competitie die zwaardere fouten maken worden vrijgesproken.”

Iedereen gelijk voor de wet

“Maar andere spelers, die onschuldig zijn, krijgen dan plots wel een schorsing. Zoiets steekt. Het zit me dwars en ik vind het onrechtvaardig", zegt Leekens in een gesprek met Voetbalkrant.com.

“Voor mij is die Reviewcommissie een nieuw gegeven en ik maak er nu voor het eerst kennis mee. Ik heb geen problemen met die nieuwe manier van werken, maar… Dan moet iedereen over dezelfde kam geschoren worden. En dat is nu niet het geval.”

"Of de vervangers klaar zijn? We zullen zien"

Terug over naar de match tegen Anderlecht dan. De jonge Rassoul lijkt vanavond zijn kans te krijgen. “Dat ga ik niet bevesigen. Ik geef geen namen prijs”, lacht Leekens. “Het is belangrijk dat we ondanks de afwezigheid van twee sterkhouders een goed evenwicht vinden.”

“Het is nu aan de jongens die in de ploeg komen om te tonen dat ze Sporting Lokeren iets kunnen bijbrengen. Die jongens zullen alles geven, daar ben ik zeker van. Of ze klaar zijn? Dat zal blijken uit de wedstrijd van vanavond", besluit Mac The Knife.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties