Reactie Genkse verdeeldheid: "Dit brak het ritme en de concentratie" vs. "We zijn profs zonder excuses"

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Charleroi
| 18 reacties
Genkse verdeeldheid: "Dit brak het ritme en de concentratie" vs. "We zijn profs zonder excuses"
Foto: © photonews

Na een uur op de klok zorgde een alarmsignaal voor verwarring op Mambourg. Een moment van consternatie waar de spelers van Racing Genk niet meer van herstelden.

Op het uur legde scheidsrechter Erik Lambrechts de wedstrijd stil nadat een evacuatiesignaal voor onrust in het stadion zorgde. Kort erop scoorde David Pollet de 1-0.

"Het zou geen rol mogen spelen, maar dat brak natuurlijk het ritme en de concentratie", gaf Yoni Buyens na afloop toe. "Het is zuur om zo te verliezen. Want we speelden lang niet slecht in de eerste helft."

Een rustmoment van 3 à 4 minuten mag ons niet uit de match halen

"We zijn profs. Een rustmoment van 3 à 4 minuten mag ons niet uit de match halen", vond Christian Kabasele. "Dit mogen we niet als excuus inroepen. In de tweede helft schoten we gewoon niet goed uit de startblokken."

Een tegenoffensief na de 1-0 volgde niet. "Er bleven al snel twee à drie spelers met krampen liggen. En toen ging dat alarmsysteem ook nog af", baalde Thomas Buffel. "In de eerste helft zat er veel tempo in de wedstrijd en dat kwam ons ten goede. In de tweede helft konden ze steeds weer op adem komen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties