Soccer Trophy opnieuw onverdeeld succes: "Ik ben een heel trotse peter"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Soccer Trophy opnieuw onverdeeld succes: "Ik ben een heel trotse peter"
Foto: © SC

Het Antwerpse Park Spoor Noord is dezer dagen opnieuw het decor voor de Soccer Trophy. Ook deze jaargang is nog maar halfweg, maar er kan nu al van een heus succes gesproken worden. Mohamed Messoudi vindt het jammer dat hij geen pluimen op de hoed kan komen steken.

Mohamed Messoudi is de laatste drie jaar uitgegroeid tot hét gezicht van Soccer Trophy. ”Ik ben inderdaad opnieuw peter van het toernooi”, liet hij eerder al optekenen. ”De organisatie was destijds op zoek naar een rolmodel die de volledige samenleving kan samenbrengen.”

En of dat gelukt is. Het indoortoernooi is uitgegroeid tot één van de grootste in zijn soort. "Net daarom vind ik het zo jammer dat ik er deze keer zelf niet kan bijzijn”, aldus Messoudi. ”Vroeger was het gemakkelijk om langs te komen, maar we spelen hier (bij Raja Casablanca in Marokko, nvdr.) gewoon door.”

De favoriete bezigheid van een voetballer? Een wedstrijd vijf tegen vijf

Mohamed Messoudi

Langskomen? Ook een balletje trappen zou de middenvelder (in een later stadium) fijn vinden. ”Ga het maar eens vragen bij elke profvoetballer. De favoriete bezigheid is… een wedstrijdje vijf tegen vijf op de kleine ruimte! Genieten!”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties