Het vertrek van Vazquez zal Vanaken bevrijden: "Ik wil bewijzen dat ik de ploeg kan dragen"

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 24 reacties
Het vertrek van Vazquez zal Vanaken bevrijden: "Ik wil bewijzen dat ik de ploeg kan dragen"
Foto: © Photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Victor Vazquez is (zo goed als) weg bij Club Brugge. Cruz Azul wacht tot de Mexicaanse banken de deuren openen om de Catalaan definitief binnen te halen. Club Brugge heeft de vervanger al in huis: Hans Vanaken.

Vincent Mannaert was duidelijk. "We hebben al geïnvesteerd op de plaats van Victor Vazquez met Hans Vanaken. Bovendien kan ook Lior Refaelov daar spelen." Dat kan je via DEZE LINK nog eens nalezen.

Hans Vanaken geeft toe dat het vertrek van Victor Vazquez hem zal bevrijden. "Bij Lommel United en Sporting Lokeren was ik het gewend om elke wedstrijd te spelen. Ik heb matchen nodig om mijn niveau te behouden."

Mijn tijd bij Club Brugge is gekomen

Hans Vanaken

"Maar bij Club Brugge was het een half jaar lang wisselen. Al moet ik toegeven dat ik heel veel naar Victor heb gekeken. Hij draagt blauw-zwart al een tijdje, hé. Al is mijn tijd nu gekomen. Ik wil bewijzen dat ik de ploeg kan dragen."

Vanaken bewees dat meteen in het Guldensporenstadion. "Ik was beslissend met een doelpunt. Ik wist op voorhand dat alle ogen op mij zouden gericht zijn. Stress? Daar doe ik niet aan mee."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties